Dades legals 2017-09-04T17:35:27+00:00

Dades legals

L’associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols en la seva condició de titular de la present pàgina Web i prestador de serveis de la societat de la informació, de conformitat amb la Llei 34/2002 de Serveis de la societat de la informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació general:

ASSOCIACIÓ AMICS DEL MUSEU DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
N.I.F. G-55005268

Plaça del Monestir s/n
17220 Sant Feliu de Guíxols (Girona)
Telèfon: +34 972 821 575

Correu electrònic: amicsmuseu @ gmail.com

Política de privacitat

L’associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols en compliment del que estableix la LO 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la normativa de desenvolupament, l’informa que les dades personals facilitades, seran emmagatzemades en un fitxer de dades de caràcter personal, inscrit en el Registre General de l’Agència de Protecció de dades, titularitat de l’associació, que en cap cas seran cedides o comunicades a terceres empreses.

L’emmagatzematge de les seves dades personals es realitza amb la finalitat exclusiva de mantenir-lo informat sobre la promoció en la qual es troba interessat, així com el seguiment comercial i la finalitat estadística.

L’associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols, té implantades totes les mesures de seguretat exigides pel RD. 994/99, per tal de garantir la confidencialitat absoluta en l’emmagatzematge i tractament de les dades personals, així com evitar accessos per part de tercers no autoritzats.

L’usuari podrà exercir, en qualsevol moment i de manera gratuïta, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals mitjançant comunicació escrita a:

Plaça del Monestir s/n
17220 Sant Feliu de Guíxols
Girona – Catalunya